Gegevens tussen apparaten synchroniseren

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Als u bent verbonden met My Kaspersky en u voegt gegevenskluis toe aan uw kluis op een apparaat, stuurt het programma deze gegevens automatisch naar de cloudopslag en vervolgens van de cloudopslag naar uw andere apparaten waarop Kaspersky Password Manager is geïnstalleerd en die verbonden zijn met My Kaspersky via hetzelfde My Kaspersky-account. Uw gegevens up-to-date en consistent houden op al uw apparaten helpt u ook bij het terugzetten van uw gegevens als u een apparaat vervangt of kwijtraakt. De automatische synchronisatie is standaard ingeschakeld.

Automatische synchronisatie uitschakelen

Automatische synchronisatie inschakelen

Als de automatische synchronisatie is ingeschakeld maar de gegevens op uw apparaten niet zijn gesynchroniseerd, kunt u de gegevens handmatig synchroniseren.

Gegevens handmatig synchroniseren

Synchroniseren tussen apparaten na update naar Kaspersky Password Manager 10

Wanneer u Kaspersky Password Manager updatet naar versie 10 of hoger, wordt de database van uw kluis flexibeler. Zo kunt u uw gegevens synchroniseren tussen apparaten, zelfs als u verschillende versies van het programma op de apparaten gebruikt.

De soorten items en de eigenschappen van items kunnen verschillen naargelang de versie. Documenten kunnen bijvoorbeeld worden gecategoriseerd op macOS- en Windows-desktopcomputers maar niet op mobiele apparaten.

Uw gegevens zijn mogelijk niet volledig beschikbaar in de volgende gevallen: